BioSite forsiden

Indhold i box-in-a-box-4b

Olus oil

Bookmark and Share

Udskriv

Andre navne:

Olus oil anvendes som emollient i kosmetik dvs. stoffer som blødgør og glatter huden. Olien er en blanding af triglycerider fra planteolier. Olus oil har bl.a. fundet anvendelse i babyolie.

CAS-nummer: 68956-68-3

Indhold i box-in-a-box-5

BioSite 21/8,10

Indhold i box-in-a-box-6b
Mentiqa Odense

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Box 10
Box 11
Box 12
Box 13