BioSite forsiden

Indhold i box-in-a-box-4b

Bisco Vægte A/S

Udskriv

Telefon: 4495 1996

Produkter: Laboratorievægte – analysevægte – præcisionsvægte – mikrovægte – ultramikrovægte – gulvvægte – bordvægte – tællevægte – pallevægte – personvægte – fugtanalysatorer – pulvervejning – kalibreringslodder - anti-vibrationsborde – omgivelsessensorer.

Præcisionsvægte: Nogle af præcisionsvægtene til laboratorier har en fin læsbarhed ned til 3 decimaler (0,001 g). Andre har en maksimal vejekapacitet op til 120 kg og en læsbarhed på 2 g. Derved imødekommer præcisionsvægtene langt de fleste brugeres krav og behov. Præcisionsvægtenes brugervenlighed gør dem nemme at betjene.

Analysevægte: Med læsbarheder mellem 0,01 mg (5 decimaler) og 0,1 mg (4 decimaler) og vejekapaciteter op til 520 g, giver analysevægtene dig høj præcision i dit laboratoriearbejde. Langt de fleste analysevægte er forholdsvise nemme at bruge, så du kan hurtigt komme i gang med dine afvejninger.

Mikrovægte og ultramikrovægte: Denne type af laboratorievægte kan yde den højeste grad af præcision. Mikrovægtene er perfekte i farmaceutiske, petrokemiske, kosmetiske laboratorier m.m. Mikrovægtene har en læsbarhed på op til 1 µg (6 decimaler). Ultramikrovægtene garanterer en uovertruffen præcision (læsbarhed på 0,1 µg (7 decimaler)), og er derfor designet til de mest krævende laboratorieopgaver.

Fugtanalysatorer: Fugtanalysatorer er højteknologiske måleinstrumenter, som giver dig mulighed for hurtig tørring af forskellige materialer og produkter for at måle fugtighed, tørstofindhold og andre parametre i prøver. Max. prøvestørrelse er 210 g. Fugtanalysatorer bruges bl.a. til analyse af landbrugsvarer, fødevarer, kemiske stoffer, plastmaterialer m.m. Produkteksempler kunne være mel, korn, tørret frugt, nødder, krydderier, ost, mælk, the. Der er naturligvis mange andre muligheder.

Kalibreringslodder: Det er givtigt at tjekke, at vægten stadig vejer rigtigt. Gør det gerne med et par forskellige lodder. Hvis din vægt ikke har intern kalibrering, har du brug for at justere din vægt af og til.

Omgivelsessensorer: For at opnå sammenlignelige vejeresultater skal du sørge for at omgivelserne er stabile. Parametre som temperatur, luftfugtighed, tryk, lufttæthed og vibrationsniveau kan alle have indflydelse på dine vejeresultater. En omgivelsessensor kan afsløre mulige årsager til udslag i dine vejeresultater.

Hjemmeside: bisco.dk. YouTube: Bisco Vægte på YouTube

E-mail: sale@bisco.dk

Adresse: Bisco Vægte A/S, Avedøreholmen 84, 2650 Hvidovre

Indhold i box-in-a-box-5

BioSite 8/12,21

Indhold i box-in-a-box-6b
Box 10
Box 11
Box 12
Box 13