BioSite forsiden

Indhold i box-in-a-box-4b

Best Talent

Udskriv

Produkter: Best Talent er en mindre innovativ virksomhed, der arbejder med at finde, forløse og udvikle talent. Vi arbejder med fremtidens arbejdsplads, og hvilke krav der stilles til de nye ledelseskompetencer. Vi forbedrer hele tiden vores viden og kompetencer på områder inden for rekruttering af mennesker. Vi har baggrund og erfaring fra nogle af de førende konsulenthuse i Danmark og har derfor høj faglig kompetence.

Vi har mere end 15 års erfaring med search og selection og har derfor en solid indsigt i det danske og internationale erhvervsliv både på strategisk, taktisk og specialistniveau.

Vi har arbejdet for flere forskellige virksomheder inden for den farmaceutiske, bio- og medico-tekniske industri, både for danske og udenlandske virksomheder. Stillingerne har været mange forskellige, lige fra International Produktchef, Area Manager, CRA-specialister og hele salgsteams. Vi kender kandidatmarkedet og ved, hvilke krav der bliver stillet til sådan en type stilling, både fagligt og personligt.

Best Talent kan gennemføre hele processen eller dele af processen. Fuldstændig tilpasset jeres behov. Har Best Talent Gennemført hele processen yder vi en 6 måneders garanti.

Da vi er en mindre virksomhed, vil du opleve at vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen.

Du kan læse mere om vores virksomhed på vores webside og vi håber, at du er blevet interesseret, så vi med udgangspunkt i din virksomheds behov kan aftale et møde, hvor vi kan give yderligere indblik i vore ydelser.

Hjemmeside: www.besttalent.dk

Indhold i box-in-a-box-5

BioSite 14/11,13

Indhold i box-in-a-box-6b
Box 10
Box 11
Box 12
Box 13